На 29 април, за първи път в Sofia Live Club, уникалният микс от стилове и генерации "Балкан Кханс" ще бъде представен премиерно пред родните меломани. Много етно, уърлд и цигански груув ще се реят в столичния клуб!

"Балкан Кханс" са Венци Такев, Николай ОМ, Skiller, Атешхан Хюсеинов и Кольо Иванов. Te представиха проекта си на партитата BALKAN SCIENTIST в София. След това проектът продължи да се развива, а крайният резултат е горещ  микс от стилове, в който основен солист е известният ромски виртуоз Венци Такев. Цигуларят е подкрепен и от натуралния ромски музикант Кольо Иванов (гайда, тъпан). Картинката допълват Николай Иванов (клавишни и вокал), феноменалният  световен шампион по бийтбокс Skiller  и виртуозният китарист Атешхан Хюсеинов.

Групата ще изсвири най-новите композиции на Николай Иванов ОМ, специално подбрани за проекта - етно мелодичност върху неравноделни български ритми.

С концерта в Sofia Live Club ще бъде даден стартът на двете големи летни турнета на групата, с участия на фестивали в Германия, Дания, Белгия и Австрия.

Билетите за събитието в Sofia Live Club са на цена от 10 лева и ще се продават на място в клуба!