Ако е момиче, ще се казва Алис, а ако е момче – Джеймс. С наближаването на момента, когато ще се роди второто дете на принц Уилям и съпругата му Катрин, се увеличават залозите за това дали то ще е момиче или момче и за името му, съобщи Франс прес.

Кой от двамата родители ще носи на ръце бебето на излизане от родилното в болницата Сейнт Мери? Дали принц Джордж ще позира за семейната снимка? Кои ще бъдат кръстници на детето? Какъв цвят ще е косата му? Кога точно то ще се появи на бял свят? Букмейкърите увеличават въпросите, за които е възможно да се правят залози.

Букмейкърската къща Bet365 приема залози 1 към 2, че ще се роди момиченце, и 6 към 4 – че ще се роди момченце. "Близо 90 на сто от залозите са за момиченце", заяви говорителката на букмейкърската къща "Ладброукс" Джесика Бридж.

Що се отнася до името на бебето, друга букмейкърска къща - "Уилям Хил" е регистрирала най-много залози за Алис. След това се нареждат Елизабет, Шарлът, Виктория, Александра, Джеймс и Даяна (в памет на починалата майка на принц Уилям). "Смятам, че онези, които правят залози, просто се подсигуряват", заяви говорител на "Уилям Хил".

"Най-много залози има за това, че детето ще е момиченце - увери говорител на букмейкърската къща "Пади пауър". - Това означава, че е възможно да се спечели значителна сума, ако залозите са за популярни имена като Джеймс, Артър, Хенри и Филип."

"Някои залагат, че на бял свят ще се появи принц Елвис – опция, която е малко вероятна - отбеляза Джесика Бридж. - Приеманите залози за принц Уейн и принцеса Шардъней са 500 към 1. Това означава, че една заложена лира може да донесе 500 лири. Мисля обаче, че ще е по-добре да не правите подобни залози."

Колкото до теглото на бебето, прогнозите са, че то ще тежи 3,2-3,6 кг. Когато става въпрос за цвета на косата му, най-много залози има за това, че тя ще кестенява, и по-малко – че ще е руса. Приеманите залози, че детето ще е с черна или рижава коса по подобие на чичо си Хари, са 5 към 1, а че ще е със сива коса - 50 към 1.

Премиерът е в роля на аутсайдер (100/1), когато става дума за вероятността да бъде избран за кръстник. Фаворити са братовчедките на Уилям, принцесите Беатрис и Юджини. Следват принц Хари и сестрата на Кейт - Пипа Мидълтън (2/1), бившата футболна звезда Дейвид Бекъм (25/1).

През лятото на 2013 г. Кейт носеше на ръце малкия Джордж на излизане от родилното. Сега приеманите залози, че сценарият ще се повтори, са 1 към 3, а че детето ще бъде носено на ръце от татко Уилям - 9 към 4. "Пади пауър" пък приема залози 1 към 4, че принц Джордж ще се появи до родителите си и новороденото за традиционната снимка, която ще обиколи света.

  • Принц Джордж беше звездата на кръщенето на сестра си Шарлот (СНИМКИ и ВИДЕО)
  • Първи общи кадри на принцеса Шарлот и брат ѝ принц Джордж (СНИМКИ)
  • Принцеса Шарлот с първа аудиенция при кралица Елизабет
  • 1 млн. паунда за позналите как ще се казва кралското бебе
  • Новородената принцеса се казва Шарлот Елизабет Даяна
  • Руски експерти: Кейт Мидълтън не е раждала
  • Новото кралско бебе спа у дома
  • И забележителностите в Лондон приветстваха новата принцеса (ВИДЕО)
  • Кейт и Уилям показаха новородената принцеса (СНИМКИ и ВИДЕО)
  • Светът посрещна второто кралско бебе с хиляди коментари