„Менделсон”: Любовната история на Севда от „Мастършеф” и Никола
Познават се от 18-годишни
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 0
    0
Севда и Никола

В поредицата ни „Менделсон” тази неделя ви срещаме със Севда, победителката във втория сезон на „Мастършеф” и нейния съпруг Никола.

Севда от „Мастършеф”: Ресторантьорството е много труден бизнесРесторанти на участници в кулинарното шоу са част от карта на успешни заведения

Запознават се, когато са на 18 години.

„Тогава точно не сме си мислили , че това е истинската любов, тя ни зашлеви година и половина по-късно. Защото ние след като се запознахме , няколко месеца след това се разделихме, не сме спорили , не сме се карали , просто и двамата го почувствахме така и връзката ни премина по-скоро към някакво приятелство. Година и половина след това той ме потърси отново, той настоя отново , той ме намери отново” разказва Севда.
Дълго отлагат да имат деца заради работата и пътуванията, когато решават да пробват, разбират, че има проблем и започват борбата за дете чрез инвитро процедура.

Победителката в „МастърШеф” Севда Димитрова: След състезанието продължавам с готвенетоТя ще използва част от наградата, за да сбъдне мечтата си за дете

„След първото инвитро беше много труден период , по-скоро той ме измъкна от този период , защото той казва че сме се подкрепяли взаимно – истината е, че аз не бях най-веселата и забавна съпруга на света. Той ми помогна всъщност да изляза бързо , да разбера че живота е прекрасен и не трябва да задълбаваме в това , което имаме като трудност да преминем, а че трябва да се радваме на всеки един ден , да го насищаме с нови емоции хубави , да си създаваме нови хубави спомени, като паралелно с това се борим за мечтата ни”, казва победителката в „Мастършеф”.

„За мен тези неща са нормални неща. Единият път неуспешен , втори път неуспешен, трети път неуспешен. В това начинание хората трябва да разберат , че няма никаква гаранция. Това не е да отидеш нещо да си купиш от магазина, да знаеш че ще го има. Много се радвам , че просто разбрах бързо и тя ме разбра, след като и обясних, че това не е края на света. И ние ще продължаваме да пробваме, докато се случи, ако не се случи – това е”, коментира Никола.

Вижте повече във видеото:

  • 0
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре