Тази година по bTV ще излъчва сериала „Скъпи наследници“. Една от главните роли в него се изпълнява от Лорина Камбурова. Но освен актриса, Лорина е и певица. Скоро в столичен клуб тя представи песента „Илюзия“ в дует с актьора Росен Пенчев.

Тя съчетава елементи на боса нова, рок и джаз.

Снимка: bTV

„За мен тази песен е магия. Не само тя, всичките ни песни на български език са нещо много специално за мен, когато ги изпълнявам, защото това е родният ми език – хората чувстват със сърцето си, всеки българин, който слуша такава музика, и това е идеята. Те са своеобразна приказка, история, която искаме да разкажем всеки път, когато свирим“, казва Лорина.

Музиката хрумва случайно на Росен – на път за поредната репетиция, в натоварения софийски трафик.

„Клипът е в една много различна, стилизирана среда. Много простичък, безбюджетен клип, но ние се забавляваме в него“, разказва той.

Дуетът на изпълнителите се формира през 2013 г., на снимачната площадка на турски фентъзи сериал.

„От нямане какво да правим по снимачната площадка, свирихме заедно на китара, аз нещо припявах и така се роди нашето приятелство, което прерасна в правене на музика и не само. Ние споделяме заедно, като семейство сме“, разказва актрисата.

Снимка: bTV

Така, вече четири години дуетът не спира да създава музика.

„За да правиш изкуство в България, със сигурност трябва да си загърбил илюзията, че ще имаш някаква слава. Нямам илюзии, нямам планове, само се забавлявам с това, което правя, и се наслаждавам на срещите, които получавам от живота, и шансовете, които имам“, казва още тя.

Вижте повече във видеото: