Шакира отложи началото на европейското си турне
То трябваше да започне на 8 ноември в Кьолн, Германия
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 0
    0
Шакира
Снимка: Getty Images

Лоша новина за феновете на Шакира. Певицата отложи началото на европейското си турне. Латино дивата не е във форма и се налага да анулира първите дати от турнето си, което трябваше да започне на 8 ноември, съобщи тя в социалните мрежи.

„По време на последните репетиции претоварих гласните си струни и лекарите ме посъветваха да дам почивка на гласа си, за да избегна усложнение, което би могло да ми попречи да се върна на сцената. Съкрушена съм, че трябва да пропусна първия си концерт в Кьолн, Германия.

Шакира
Снимка: Getty Images

Толкова обичам немските си фенове и нямах търпение да споделя този първи концерт с вас”, написа певицата в профила си в „Инстаграм”.

Шакира уточнява, че екипът й вече работи по определяне на друга дата за концерта, който уверява, че ще бъде „най-добрият”.

Шакира
Снимка: Getty Images

Що се отнася до останалата част от турнето, приятелката на испанския футболист Жерар Пике се надява да може бързо да се върне на сцената.

Шакира
Снимка: Getty Images

„Сега се концентрирам върху лечението си, за да бъда в добра форма още за концерта в Париж на 10 ноември, в случай че лекарите ми дадат зелена светлина, пише тя преди да благодари на феновете си за тяхната подкрепа и обич.

 

A post shared by Shakira (@shakira) on

  • 0
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре