„Синоптичка стана водеща на забавното предаване COOLt по Би Ти Ви от този сезон. Тя е млада, много красива и любимка на зрителите, свикнали досега да я виждаш в друга светлина - това е Натали Трифонова. Тя заема мястото на Петя Дикова и Поли Гергушева, които са в майчинство. Петя е в очакване на втора рожба, а Поли в момента е бременна за първи път.

Въпреки крехката си възраст, Натали Трифонова има солиден опит пред камера. Тя е водеща на времето от 2016 г. и вече е сред любимките на зрителите“ – пише Ваня Сухарова на страниците на в. „24 часа“. Вижте какво споделя чаровната водеща пред читателите на ежедневника.

“Всички сме хора и по време на жив ефир се случва какво ли не. За добро или лошо, разсмивам се често и винаги в най-неподходящия момент, когато от мен се очаква да бъда най-сериозна”, казва с усмивка Трифонова, когато я питат има ли големи гафове зад гърба си.

Отнема ѝ все пак време да вземе категорично решение дали да се заеме и с това предаване, освен с прогнозата за времето. “Категорично решение дойде след запознанството ми с Деа Манолова (продуцентът на COOLt – бел. авт.). След като имах възможността да си поговоря с нея, се убедих, че ще се сработим добре и ще правим предаването с любов и усмивка”, казва водещата.

Това обаче не означава, че ще загърби прогнозата за времето, което с любов нарича “моето нещо”. Динамиката в работата за новините е несравнима с тази на съботно предаване и не би се лишила от нея. И макар да ѝ е още рано да определи кое й доставя по-голямо удоволствие – предаване за култура и шоубизнес, или представяне на прогнозата за времето, знае какво иска и може да даде на зрителите: Телевизията е голямата ми любов. И не само в смисъла на това да застанеш пред камерата, а да информираш, да разкажеш история, да запознаеш зрителите с хора, които си струват. В прогнозата за времето информирам и предупреждавам, в предаването ще разказвам и, надявам се, забавлявам”, казва красавицата.

Тя не спазва някакви ритуали преди ефир, макар че преди първото предаване колегите ѝ хвърлили чаша с вода за късмет. “Имам си и червен конец на ръката, който да ме пази”, допълва водещата.

Освен всичко ново обаче, предаването COOLt ще спази традицията да среща зрителите с любимите звезди. “Ще ви показваме всичко ново от света на киното, музиката и културата. Ще пътуваме и ще ви представяме най-красивите места по света. И ще следим социалните мрежи, защото, нека си признаем, голяма част от живота ни е там”, обещава Натали Трифонова.

Още в първото предаване тя се срещна с най-продаваната полска писателка Бланка Липинска и италианския дует Daudia и е успяла да ги види отвъд екранния образ и лъскавия имидж.

“Бланка Липинска е директна, искрена и провокативна - определено много интересен събеседник и съм сигурна, че би привлякла вниманието не само на тези, които са гледали филма “365 дни”. А Daudia са усмихнати, красиви, влюбени и много талантливи млади хора, които те пренасят в друг свят с музиката си и вдъхновяват с любовта си”, казва водещата.

Какво още споделя Натали Трифонова – вижте цялото интервю с нея тук.