Първия си тото фиш, Георги Витанов пуска преди 6 месеца, на шега. И късметът го спохожда веднага – 19 100 лв. печалба. Следват още две сериозни печалби – 232 лв. и 2800 лв.

„Трудно повярвах в началото. Проверих си фиша онлайн, бях на работа даже по това време. Видях, че съм спечелил петица, но това, което най-много ме изненада беше, че съм ги познал само аз, т.е. не трябва да си деля парите с никой друг”, споделя младият мъж.

Изненадани остават и най-близките му приятели: „Даже и до ден днешен има хора, които все още не вярват, че наистина съм ги спечелил тези пари. Но е факт”.

Пуска тото 2 пъти в седмицата и играе винаги с едни и същи числа. Има ли някаква символика в тях? „Да, може да се каже. Не са рождени дати на роднини, но...има символика”. Не го питайте за числата – тайна са.

Снимка: bTV

Георги е на 26, работи като салонен управител в заведение в София. Спечелените суми няма да вложи в бизнес или пътуване, а в нов дом. Съвсем откровено казва, че ако удари 6-милионния джакпот, ще харчи парите зад граница.

На хората, които се чудят дали да пуснат фиш, Георги казва: „Играйте смело!”