Snoop Lion (a.k.a Snoop Dogg) смята, че новите му реге парчета ще го превърнат в истинска музкална икона.

Рапърът, който от известно време е реге артист, издава първия си реге албум “Reincarnated” през април. Snoop вярва, че новата му музика ще му спечели нови фенове. 

"Това са песни, които ще ме превърнат в истинска музикална икона. Наистина е важно за мен. Не го правя заради похвалите и наградите, но когато си в бизнеса от толкова време и си бил страхотен, започваш да се оглеждаш за неща, които да те пренесат на следващото ниво“, сподели Snoop Lion в интервю за сп. „Q”.

“Искам да съм в рокенрол Залата на славата, а единственият начин това да се случи е да правя страхотна музика в продължение на 25 без прекъсване. Остават ми още 2 години. Това е целта ми“, каза още рапърът.

Дали новите песни на Snoop са достатъчно добри, ще можем да разберем на живо на 8 юли, когато звездата идва отново за концерт у нас в столичната зала "Арена Армеец“. Очаква се, че, освен най-големите си хитове, Snoop ще изпълни и парчета от реге албума си. Билетите за събитието вече са в продажба в мрежата на Ticket Pro, в зала “Арена Армеец”, както и online на www.ticketpro.bg.

Цените на билетите са от 60 до 120 лв. в зависимост от разположението на местата в залата.