Един от най-експресивните фламенко танцьори и хореографи на съвременната сцена - Давид Перес, идва в София през март.

Артистът идва директно от Андалусия, за да представи своето изкуство на българската публика. Давид Перес ще посети София за трети път, за да проведе едноседмични курсове по фламенко танц, но сега за първи път ще има въможност да покаже свой спектакъл на наша сцена – на 9 март в Sofia Live Club.

"Puntal" (“Опорна точка”) е спектакъл, роден от естествената творческа потребност и от най-дълбоките кътчета на артистичната душа на танцьора Давид Перес.

Спектакълът е един класически прочит на фламенкото, с почит към традицията и представяне на най-представителните песенни и ритмически форми. С него на сцената ще бъдат китаристът Мигел Перес и певицата Инмакулада Риверо.

Давид Перес ще гостува в София от 4 до 10 март и всеки желаещ може да се запише на различни нива уроци по фламенко. (Подробности тук>>)

Билети за спектакъла Puntal на 9 март в Sofia Live Club от 20ч. се продават в мрежата на Тикет Плюс, в "Дюкян Меломан" и на www.ticketplus.bg. Билетите са с цена 30 лв при предварителна продажба и 35 лв на входа на клуба в деня на концерта.