Новият албум на One Direction - "Midnight Memories", дебютира на първото място в класацията за албуми Билборд Top 200 с продадени над 546,000 копия за изминалата седмица. С това постижение бандата за пореден път записва името си в музикалната история на Америка като първата група оглавила класацията с три последователни албума.

Неизвестен плати близо 5000 долара за тениска на Хари Стайлс от One Direction>>>

Midnight Memories се превърна в най-бързо продаващия се албум във Великобритания за 2013-а и за последните три години, и оглави класациите за продажба в над 26 държави, сред които Канада, Австралия, Белгия, Португалия, Испания, Ирландия, Швеция, Турция, Хърватска, Чехия, Аржентина, Колумбия, Еквадор, Перу, Япония, Хонг Конг, Индия, Индонезия, Малайзия, Филипините, Сингапур, Тайван, Тайланд и др.

One Direction са най-влиятелните британци в Туитър>>>

One Direction могат да се похвалят и с още един рекорд - онлайн предаването "1D Day", което бе излъчено в интернет на 23 ноември, се превърна в най-гледаното музикално събитие на живо в цялата история на YouTube с над 3.5 милиона посещения. "1D Day" предостави уникална възможност на различни хора от всички краища на света да влязат в света на One Direction чрез 7-часово онлайн предаване на живо с групата и специалните им гости, сред които бяха Роби Уилямс, Селин Дион, Саймън Кауъл, Пиърс Морган, Мъпетите и др.