Майли Сайръс зае първо място в класацията Билборд 200 с диска си "Bangerz". Това е четвъртият й албум под номер 1 в чарта.

От "Bangerz", в който 20-годишната Майли Сайръс експериментира с хип-хоп, денс и арендби музика, са продадени 270 000 копия през първата седмица след пускането му в продажба, сочат данни на "Нилсен СаундСкан".

Още няколко албума тази седмица дебютират в челната десятка на чарта. На втора позиция е групата "Паник! Ат дъ диско" с 84 000 продадени копия от албума й "Too Weird to Live, Too Rare to Die!".

На седма позиция е новата компилация от песни от сериала "Клуб Веселие", включваща песни, изпълнени за епизода, посветен на починалия член на актьорския състав Кори Монтийт и неговия персонаж Фин Хъдсън.

Метъл бандата "Корн" е на осма позиция с диска си "The Paradigm Shift", победителят в телевизионния конкурс "Гласът" Касиди Поуп е на девета с "Frame by Frame", а на десета е рок групата "Мейдей парейд" с "Monsters in the Closet".

В класацията на "Билборд" за дигитални песни новозеландската певица Лорд продължава да е начело с "Royals", докато "Roar" на Кейти Пери остана на втора позиция, а денс хитът "Wake Me Up!" на Авичи се изкачи едно място нагоре и зае трета позиция.