Звездата от "Сексът и градът" Сара Джесика Паркър беше сред най-зле облечените на церемонията по раздаването на "Златните глобуси" с неудачния си избор на дълга бяла рокля, с голи рамене и прекалено смело деколте, коментират модните специалисти от в. "Дейли мирър".

Снимка: Reuters

Обикновено Паркър се явява в много стилни тоалети на подобни церемонии, но тази година изборът й беше доста безвкусен. Неелегатният й вид със сигурност се подчертаваше от свлечените над лактите ръкави в контраст с голите и рамене. Според експертите тя е изглеждала като карикатура на това, което сме свикнали да виждаме в нейните публични прояви.

Никол Кидман винаги е твърдяла, че търси забавление на "Златните глобуси", но тази година тя изглежда прекали с флиртаджийския си сребрист тоалет на модната къща "Александър Маккуин". Кидман показа прекалено много плът за официална церемония, което малко контрастираше с традиционната й изисканост, посочва изданието, цитирано от БТА.

Снимка: Reuters

Друга прекалено дръзка звезда бе Емили Ратайковски от сериала "Не казвай сбогом" със златисто жълтата си рокля. Цветът на тоалета й беше чудесен, но кройката разголваше прекалено провокативно основата на гърдите й, които тя не бе удостоила със сутиен, и прекалено високата цепка на тоалета. Модните експерти я обвиняват в нарушаване на добрия тон, а роклята й би била по-подходяща за пролетта.

Снимка: Reuters

Други издания обаче одобриха тоалета на Ратайковски.

Бившата приятелка на Крис Браун Каруче Тран също предизвика забележки. Нейният розов тоалет, който иначе добре подчертаваше стройната й фигура, би бил по-подходящ за абитуриентски бал, отколкото за елитна филмова церемония.

Сред стилните на церемонията беше отличена Ема Стоун, която се появи в розова рокля със сребристи звезди.

Снимка: Reuters

Впечатляваща беше и визията на Лили Колинс.

Снимка: Reuters

Одобрението на модните експерти получи и Ейми Адамс.

Снимка: Reuters

Блейк Лайвли и съпругът й Раян Рейнолдс бяха най-добре облечената двойка на церемонията.

Снимка: БГНЕС

Бременната Натали Портман също беше в списъка на стилните дами.

Снимка: Reuters