Кейти Пери обича да отглежда плодове и зеленчуци в градината си и да ги консумира, съобщи Контактмюзик.

Изпълнителката на хита "Roar", която през февруари се раздели с Джон Майър след двегодишна връзка, намирала за релаксиращо да отглежда собствени плодове и зеленчуци.

"Градинарството ми доставя голямо удоволствие. Приятно е да откъснеш плодове и зеленчуци собствено производство и да приготвиш с тях ядене. Това освобождава от напрежението", довери29-годишната певица пред в. "Сън".

Тя трябвало да бъде сигурна, че е приела нужната доза хранителни вещества и витамини. Кейти е уверена, че ежедневното поглъщане на много течности е ключът към съхраняването на здравето й. "Приемам много витамини и изпивам големи количества вода", поясни тя.

Пери, която през декември 2011 г. се раздели с Ръсел Бранд след 14-месечен брак, освен това обича да поддържа формата си, като върти педалите на велоергометър, и затова често посещава салони за фитнес, вместо нощни клубове.

"Тя действително смята, че тренировките я успокояват – заявиизточник, цитиран от "Сън". - Преди години Кейти изразходваше енергията си, като танцуваше в нощни клубове. Сега обаче обръща по-голямо внимание на здравето си."