Каква е историята, която разказва най-тъжният анимационен филм (ВИДЕО)
Сблъсквайки се със своята грешка за пореден път, един мъж трябва да намери сили, за да продължи напред
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 1
    0
"Време назаем"
Снимка: IMDb

Свикнали сме анимационните филми, които гледаме, да са приятни, забавни и развлекателни. Историите в тях най-често са весели и свързани с вълшебства и любов.

„Време назаем”, най-новият филм на студио „Пиксар”, обаче преобръща тези представи и доказва, че анимационното кино вече не е само за деца.

Пижо и Пенда оживяха в 3D анимация Български студенти искат да представят на света родните традиции

7-минутният филм, чиято премиера беше на 14 октомври, засяга темите за загубата, вината и миналото, което ни преследва. В него се разказва за възрастен мъж, който през целия си живот не може да забрави една фатална случка. Спомените за нея непрекъснато нахлуват в ежедневието му. Сблъсквайки се със своята грешка за пореден път, мъжът трябва да намери сили, за да продължи напред.

„Нашата цел беше да направим нещо, което да оспори схващането, че анимацията е жанр, подходящ единствено за децата”, споделя Лу Аму-Ладж, единият от създателите на филма. Макар че той и колегата му Андрю Коутс стоят зад едни от най-успешните продукции за деца като „Играта на играчките 3” и миналогодишния хит „Отвътре навън”, те се заемат с предизвикателството да докажат, че чрез анимация може да бъде разказана всяка история.

„Дисни” ще прави игрален филм по „Цар Лъв”Джон Фавро ще режисира новата версия на анимацията от 1994 г.

Вижте във във видеото историята, която разказва най-тъжният анимационен филм: 

  • 1
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре