Хит преди Хелоуин: маски с лика на филипинския президент Дутерте
Още през първата седмица от предлагането им онлайн били продадени над 400
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 0
    0
Маски с лика на Дутерте
Снимка: Reuters

Маски с лика на филипинския президент Родриго Дутерте станаха в страната хит преди Хелоуин.

Индустриалният инженер Джон Тан, който преподава изкуства в университета в Манила, решил да се възползва от популярността на държавния глава на Филипините, за да развие бизнеса си. Той започнал да продава специално моделирани маски с лика на президента на цена от 15 долара.

Маски с лика на Дутерте
Филипинският президент убил човек преди 23 г.Дутерте пътувал с кордона си като кмет, когато станало спречкване със служител на правосъдното министерство

Още през първата седмица от предлагането им онлайн, Джон Тан продал над 400 маски на Родриго Дутерте, на които той е със сурово изражение. Той очаква, че преди 31 октомври, когато е празникът на Хелоуин, продажбите ще се удвоят.

Скандалният филипински президент показа среден пръст за ЕС (ВИДЕО)Родриго Дутерте не се церемони с никого, когато го настъпят
Маски с лика на Дутерте

Оказва се, че маските с президентския лик се продават много по-бързо, отколкото предишните произведения на Тан, които били вдъхновени от местната боксова звезда Мани Пакиао и персонажа от „Игра на тронове” Тирион Ланистър. 

Президентът Дутерте встъпи в длъжност на 30 юни тази година. Почти веднага той стана популярен с жестокото си преследване на  наркотрафиканти и наркомани във Филипините. Само за първите три месеца от неговия мандат са екзекутирани над 3000 души.

Използвани са материали на БТА
  • 0
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре