„Фермата” е едно уникално преживяване, надявам се новите участници в лицето на известните личности да подходят с уважение и респект. Работата не познава известни и неизвестни, кравата изисква доене без значение какъв си. Това каза в студиото на „Тази събота” Димитър Господинов, който участва в първия сезон на хитовото реалити на bTV.

„Фермата” не е дуели и битки, има достатъчно предавания за това. „Фермата” е пробуждане на българския дух”, подчерта той.

Стопанинът на първата „Ферма” Бай Георги подчерта: „На село не е лесно. Фермата си е ферма – сутринта от 5, вечерта до 12!”. Той също очаква да видим, че всички са равни.

Какви ще са първите трудности? „Цепенето на дърва, просто не знаят какво ги чака… Ще им се смеем всички!”, беше категоричният отговор на Бай Георги. Според Димитър, обаче, „физически, тялото може да превъзмогне всяка трудност, истинският сблъсък е психологическият момент – от градско момче и момиче, да отидеш отвъд своята зона на комфорт”.

Какво да очакваме от 11 септември в ефира на bTV? „Надявам се да си оставят имиджа вкъщи, да работят рамо до рамо с останалите. Да дадат всичко от себе си, да бъдат фермери”, отговори той.