Още двама потребители на btvnews.bg си спечелиха билети за ARMIN ONLY!

В четвъртия ден на играта ви попитахме:

Един от артистите, които ще излязат на сцената на АRMIN ONLY INTENSE, е определян като "гласа на транс музиката". Кой е той/тя?
А) Laura Jansen
Б) Richard Bedford
В) Lauren Evans

Верният отговор е Б) Richard Bedford. От всички, отговорили вярно на въпроса, на случаен принцип, избрахме вторите двама победители и те са GabriellaElla92 и neshkovmario. Честито! На имейлите, с които сте регистрирани в сайта, ще получите информация за наградите!

ARMIN ONLY идва в България!>>>

Преди да продължим с играта, да си припомним правилата:

В рамките на 5 дни – от 29 януари до 2 февруари, на btvnews.bg ще публикуваме по 1 въпрос, свързан с ARMIN ONLY. Ще очакваме да ни отговаряте правилно в коментарите под материалите с въпросите. Всеки ден двама потребители, отговорили вярно на дневния въпрос, ще печелят по един пропуск за концерта. Победителите ще бъдат избирани на случаен принцип. Първите победители ще бъдат обявени с публикуването на втория въпрос в играта утре – 30 януари, а последните – в понеделник, 3 февруари.

Armin van Buuren обяви първите артисти за ARMIN ONLY INTENSE>>>

За да участвате в играта ви е необходима активна регистрация в btvnews.bg (важат регистрациите в другите сайтове на bTV Media Group – LadyZone.bg, btv.bg, zonasport.bg, menbox.bg). Победителите ще получават информация за това как да си получат билетите на имейлите, с които са регистрирани на сайта, затова е ВАЖНО!!!! да знаете с кой имейл сте се регистрирали, за да го проверявате, ако печелите. Ако сте регистрирани с имейл, който вече не използвате, съветваме ви да си направите нова регистрация с активен имейл, който четете!

ВАЖНО! Организаторите на играта не се ангажират с покриването на разноски за път и престой в София за събитието!

Въпрос 5 (последен!):

Премиерата на ARMIN ONLY е била в:
А) Амстердам
Б) Брюксел
В) Виена

Очакваме отговорите ви в коментарите под този материал!

Успех!