Деян, Дарин и романтиката
Братята актьори за любовта, романтиката и родителството
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 0
    2
Дарин и Деян Ангелови
Снимка: bTV

Имената на братята Деян и Дарин Ангелови се свързват с успешна актьорска кариера на българска сцена, в нашето и световното кино. Но кой да знае, че двамата са и романтични?

Любовта е силата, която движи всичко, най-важното нещо, смятат те.

Дарин и Деян Ангелови
Снимка: bTV

Единодушни са, че Дарин е по-романтичният, макар че всъщност Деян се е оженил на Свети Валентин (преди девет години). Тазгодишния празник обаче прекарали на работа – и двамата имали представление.

Дарин Ангелов
Снимка: bTV

Най-романтичното нещо, което Дарин е правил, е предложението му за брак. „Хората гледаха, беше много срамно, но пък беше много романтично и смея да кажа, че съпругата ми се почувства доста специален човек“, сподели той, признавайки, че всъщност не помни какво е казал, помни само отговора „Да“.

Дарин Ангелов
Снимка: bTV

При Деян нещата не били толкова организирани – дал пръстена с думите „Дано да ти стане!“

Деян Ангелов
Снимка: bTV

Нещото, което Дарин научил от брат си за родителството, е, че най-важното е да научиш детето си да обича и да бъде обичано.

Междувременно двамата не спират да работят – Дарин играе в 12 представления, а Деян – в 11, но на 25 февруари ще водят поредния детски концерт на концерт на „Фортисимо фамилия“ – „Приказка за триангъл и концертен орган“. Братята ще играят Макс и Мориц.

Вижте целия разговор във видеото:

  • 0
    2
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре