Честит рожден ден, „Преди обед“!
Ние сме страхотни късметлии, защото професията ни среща с хора, които иначе в един живот не бихме могли да срещнем, споделиха Деси и Сашо на шестата годишнина от първия ефир на предаването
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 1
  • 0
    0
Деси и Сашо
Снимка: bTV

Днес предаването „Преди обед“ с Десислава Стоянова и Александър Кадиев навършва шест години.

Преди шест години на същия ден сутринта ставахме и си вземахме душче, за да се готвим за първия ни ефир. Изобщо не знаехме къде отиваме, защото и двамата не бяхме работили точно това. Деси имаше малко повече опит като човек от телевизията, аз – въобще, аз бях само зрител. Та беше доста вълнуващо, разказа Сашо в „Тази сутрин“.

Деси призна, че не вярвала „ни най-малко“, че ще се задържат толкова. Сашо обаче бил оптимист.

Деси и Сашо
Снимка от първата репетиция, „която почти не се състоя“, по думите на Деси, защото Сашо „закъснял безобразно“ Снимка: bTV

Според мен той прихвана по малко от моя начин на работа, както и аз от неговия подход към нещата, което ни помогна да се сближим, защото в началото наистина бяхме твърде отдалечени, каза водещата. Все още сме различни, но вече не взаимоизключващи се, каквито бяхме в началото.

„Преди обед” на 6 годиниГостуват водещите Десислава Стоянова и Александър Кадиев

За тези шест години Деси неведнъж е плакала от смях, призна тя.

Ние наистина много се забавляваме на работа, защото работата е много готина, обясни Сашо.

Деси и Сашо
Снимка: bTV

Двамата посочиха, че са страхотни късметлии, защото професията ги среща с хора, които иначе в един живот не биха могли да срещнат. И „в крайна сметка зрънце от тези хора и техните истории стават част от теб“.

Вижте повече във видеото:

  • 0
    0
Още по темата
1 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре