Божидара Бакалова влиза в новия сезон на „Фермата”
За сестрата на Ивайла Бакалова духовното винаги е на първо място
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 0
    0
Божидара Бакалова
Снимка: btvnovinite.bg

Сестрата на една от най-популярните носителки на титлата „Мис България” - Ивайла Бакалова, влиза в новия сезон на „Фермата”. Русокосата Божидара Бакалова казва, че за нея духовното винаги е на първо място.

Последователка е на Петър Дънов и строго следва неговите съвети. Занимава се с дизайн на дрехи и аксесоари и в редките моменти, в които се връща в България прекарва в ателието на близкия си приятел и партньор Никифор.

Дни преди Божидара да влезе във „Фермата” двамата направиха част от гардероба на дизайнерката, с който тя ще прекара следващите 3 месеца.

„За мен е много важно с какво съм облечена, не защото според китайския хороскоп съм Петел, но и защото много ми влияят дрехите. Като цяло съм много сензитивна, например там ще има много битки - ако съм облечена като мацка, не става, ще ми трябва мъжка енергия и за това с него сме направили един колан с едни кубинки, да ми е по-бойно”, разяснява тя. 

Божидара Бакалова
Снимка: btvnovinite.bg

Божидара не влиза в риалитито, за да покаже какво прави, а за да си кали духа и да види как ще бъде провокирана на енергийно ниво.

За нея влизането във „Фермата” е истинско предизвикателство. Тя отказва да се подготвя физически за това, което й предстои.

Божидара признава, че досега не е вършила селскостопанска работа и за нея това ще е провокация. 

И въпреки че се хвърля като петел в битката за голямата награда, тя има своите страхове.

„Да не звучи много превзето, но най-много ме плаши липсата на хигиена. Ако нямаме вода да се къпем или не ни разрешават, това ще ме съсипе. Защото преди да държим на хигиената на душата, първо е хигиената на тялото и ако започнат да се отделят тези миризми на тялото, това ще е училище, след това няма какво да ме събори. Това е най-голямата ми драма по принцип”, разкрива Божидара.

  • 0
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре