В печата все по-често се появяват материали за разногласия в семейството на Бен Афлек и Дженифър Гарнър, които станаха родители за трети път на 27 февруари тази година. Заговори се дори, че двамата били пред развод.

Появата на бял свят на сина на звездната двойка Самюъл не е успяла да сближи актьорите. Докато преди Афлек е участвал активно във възпитанието на дъщеричките си Вайълет и Серафина и бе примерен холивудски татко, сега е посветен изцяло на кариерата си.

Афлек опита силите си като режисьор и засне филма "Арго". Колеги на снимачната площадка са били недоволни от прекалената взискателност и дори жестокост на младия режисьор. Самият Бен Афлек е доволен от постигнатия резултат и дори се надява да получи "Оскар". В преследване на славата обаче звездата е забравил най-близките си – съпругата и трите си деца.

"Дженифър заглажда острите ъгли и подкрепя мъжа си. Независимо дали ще спечели награда или не, трябва да й е благодарен за търпението" – казва източник, близък до двойката. Заради семейството самата Дженифър Гарнър бе принудена да се откаже от много интересни роли.