Андре Рийо разпродаде „Арена Армеец“ за три дни, прави втори концерт
Кралят на валса и неговият оркестър „Йохан Щраус“ ще свирят в София в два поредни дни - 16 и 17 юни
  • Последни
  • Най-четени

  • 13
    0
Андре Рийо

Андре Рийо ще има втори концерт в софийската зала „Арена Армеец“ на 17 юни, неделя. Това  обявиха организаторите от „БГ саунд стейд“, след като насроченият ден по-рано спектакъл в най-голямата ни зала бе разпродаден за три дни.

София е поредната спирка от световното турне на холандския цигулар, наричан Краля на валса. Заедно с оркестъра си „Йохан Щраус“, World Arena Tour 2018 минава през Европа, Мексико, Израел, САЩ, Аржентина и Австралия.

Андре Рийо

„Искам да благодаря на всички в България за изключително топлото посрещане, споделя музикантът. Повече от 30 години аз и моят оркестър „Йохан Щраус“ свирим навсякъде по света и сега сме много развълнувани да дойдем за първи път във вашата страна. Очакваме вече с нетърпение тези концерти и да видим българските си приятели да танцуват под звуците на нашите красиви валсове. Благодаря ви за подкрепата и за любовта!“

Андре Рийо

 „Маестрото на масите“,  както го нарича „Уолстрийт джърнъл“, е продал над 40 милиона CD и DVD-та, отбелязал е 30 първи места в световни класации, получил е над 500 платинени и три британски награди за „Албум на годината”. Рийо има близо 3 млн. последователи във Фейсбук. „Йохан Щраус“ е най-големият частен оркестър в света с има музиканти от 13 различни националности.

Кралят на валса идва в София с най-големия частен оркестър в светаКонцертът на музикалния феномен Андре Рийо е на 16 юни в „Арена Армеец”
Андре Рийо
  • 13
    0
Още по темата