Първият сингъл от четири години насам на британската певица Адел продължава да чупи рекорди. Песента „Hello” дебютира в класацията Билборд Топ 100 директно на първо място.

В рамките на една седмица песента разби и няколко други рекорда. Само за седем дни парчето беше изтеглено 1.1 млн. пъти, като по този начин Адел подобри рекорда на Фло Рида от 600 000 продажби за седмица.

Новата песен на Адел се нарежда и в престижния списък на класацията Билборд за нови парчета, дебютирали директно на първо място. „Hello” e 24-тото парче в историята на класацията, което заема първата позиция още с излизането си.

Адел е и първата жена, която успява да оглави класациите след Тейлър Суифт и нейната песен „Shake it off”. Видеоклипът поставя и рекорд по гледания  – 27.7 млн. гледания за 24 часа и общо 200 млн. за седмица.

Прогнозите на музикалните критици изглеждат добри. Според тях предстоящият албум на Адел може да продаде повече от 2 млн. бройки по време на първата седмица. Рекордът до момента е на групата N Sync с албума „No strings attached”, който продаде 2.4 млн. в първата седмица.

Новият албум на Адел с име „25” тръгва в продажби на 20 ноември.