8-годишно момче открадна колата на баща си, за да си купи сандвич от „Макдоналдс”
Детето се научило да шофира от клипове в „Ютюб”
  • Последни
  • Най-четени

  • 3
    1
Макдоналдс
Снимка: iStock

8-годишно момче от американския щат Охайо открадна колата на баща си, за да си купи сандвич от близкия „Макдоналдс”. Детето стигнало до заведението за бързо хранене заедно със сестра си, след като се научило да шофира от клипове в „Ютюб”, съобщават местни медии.

Докато родителите им били заспали, момчето и 4-годишната му сестра откраднали ключовете за семейния миниван и се запътили към „Макдоналдс”.

Сандвич с картофки
Снимка: iStock

Двамата изминали около 1,5 мили (2,4 км), като през това време малкият шофьор спазвал всички пътни правила и се съобразявал със сигналите на светофара. По пътя той минал през четири кръстовища, направил няколко завоя и дори пресякъл железопътна линия напълно безпроблемно.

Когато стигнало до ресторанта за бързо хранене, момчето спряло на гишето, където се продава храна за из път. Първоначално служителите там си помислили, че се шегуват с тях. След като установили, че децата са наистина сами обаче, те се обадили в полицията.

Американка съди "Макдоналдс" за 2 млн. долара - опарила се с кафе74-годишната жена твърди, че по вина на компанията тя получила изгаряне втора степен

Когато властите дошли на място, момчето обяснило, че се е научило да управлява автомобила, като видеоклипове.

В крайна сметка, докато чакали родителите си да ги вземат, децата получили сандвичи и пилешки хапки.

Използвани са материали на БГНЕС
  • 3
    1
Още по темата