Вуйчото на убития Георги: Йоан Матев ще се укрие, ако го пуснат от ареста
Матев трябва да бъде съден като пълнолетен и да лежи до живот в затвора, смята Илиян Георгиев
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 3
  • 0
    0
Илиян Георгиев, вуйчо на убития Георги
Снимка: bTV

Ако бъде пуснат от ареста, Йоан Матев ще се укрие и после пак ще убие. Това обяви в предаването „Тази събота” Илиян Георгиев, вуйчо на убития на 2 юни 2015 г. в Борисовата градина Георги Игнатов.

Йоан Матев, обвинен за убийството в Борисовата градина, може да излезе от арестаТова ще реши Апелативният съд, след като днес СГС даде "подписка"

За убийството беше задържан Йоан Матев, близо две години след престъплението.

Предстои делото срещу него да влезе в съда. Забавянето стана повод защитата на Матев да поиска освобождаването му от ареста.

На 7 ноември Софийският градски съд наложи по-лека мярка за неотклонение на Йоан Матев – „подписка”. Засега обаче Матев остава в ареста до произнасяне на Софийския апелативен съд, което ще е най-рано на 14 ноември.

Илиян Георгиев е първи братовчед на майката на убития Георги. Познавал е добре момчето, често са били заедно. Той беше прекрасно момче, много добър човек, казва Георгиев.

Неговата версия за случилото се в Борисовата градина, е че Йоан Матев е психопат и е убил Георги, защото в онзи момент е имал потребност да убива. Той трябва да бъде съден като пълнолетен и да лежи до живот в затвора, смята вуйчото на убитото момче.

Вижте целия разговор във видеото:

  • 0
    0
Още по темата
3 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре