Силни успокоителни без рецепта в хосписа на ужасите в Елин Пелин
Синът на собственичката търсен и за източване на банкови карти в Германия
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 0
    4
Хосписът в Елин Пелин
Снимка: bTV

Силни успокоителни и наркотични медикаменти са открили инспекторите от РЗИ-София в дома за възрастни хора в Елин Пелин. За лекарствата няма издадени рецепти.

Полицаи щурмуваха хосписа след сигнал на мъж, че е бил упоен и принуден да прехвърли имотите си.

В ареста са двама – управителят на хосписа и полицай от столичното 9РУ, който правел справки за имотите на обитателите на дома. Продължава издирването на един от участниците в схемата от дома за възрастни хора в Елин Пелин, Божидар Неферов. Търсен е и по друго разследване – за източване на банкови карти в Германия.

Един се издирва за схемата с имотни измами в хосписа в Елин ПелинОбитател на дома е подал сигнал, че е бил упояван с диазепам, за да си прехвърли собствеността върху имот в Поморие на управата на хосписа

Той е син на собственичката на обекта, която днес не се отзова на призовката и не дойде в следствената служба с мотива, че в болница.

Домът е регистриран през май миналата година. Проверяван е само два пъти и то единствено за условията за живот в него. Сега ще бъде събрана информация за деветте смъртни случая само за последната година.

Потърпевш от хосписа в Елин Пелин: Даваха ми по 7 хапчета на ден, бях неадекватенУчастник в престъпната схема е обявен за общонационално издирване

Разследва се и имотното състояние на д-р Йорданка Неферова и сина й. На тяхно име имало имоти в цялата страна, твърдят разследващи. 

  • 0
    4
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре