Шведът, изритал в главата камериерка: Не помня нищо (ВИДЕО)
Гневни граждани го чакаха пред съда
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 2
  • 0
    11
Агресивният шведски турист
Снимка: bTV

Не помня нищо, не знам какво се случи, трябва да съм бил дрогиран. Това заяви на влизане в съда 53-годишният швед, който нападна камериерка в Слънчев бряг.

Жената загуби съзнание, след като мъжът безпричинно я изрита в главата. Първоначално шведът беше освободен и продължи почивката си, но след като случаят стана публично достояние полицията го издири и го задържа отново, а днес се гледа мярката му за неотклонение.

Швед преби камериерка в Слънчев брягАрестували го... и след това го оставили да продължи почивката си

Липса на преводач от английски обаче забави процедурата. Първоначално осигурената от съда преводачка се оказа, че ползва руски език, а други две се отказаха. 

В 14 ч изтичаше 48-часовата му мярка за задържане и имаше реална възможност да бъде освободен. В крайна сметка обаче преводач се намери.

„Изгний в затвора!”, скандираха хора, които посрещнаха арестувания пред съда в Несебър. На въпроса им „Срам ли ви е?” той кимна.

Ексклузивни кадри от нападението срещу камериерка в "Слънчев бряг" (ВИДЕО)Вчера шведски турист ритна жената в главата, докато тя чистела фоайето на хотела

Мъжът е категоричен, че не знае какво се е случило в хотела.

За побоя 53-годишния чужденец може да получи до 3 години затвор. Установено е, че е пристигнал в хотела в нетрезво състояние.

  • 0
    11
Още по темата
2 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре