Швед преби камериерка в Слънчев бряг
Арестували го... и след това го оставили да продължи почивката си
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 0
    10
Насилие в Слънчев бряг
Снимка: bTV

Шведски турист нападна камериерка в хотел в Слънчев бряг без никаква видима причина. След случката агресивният мъж е изгонен, но почивката му в курорта продължава, тъй като е бил арестуван за кратко.       

53-годишният турист дошъл на почивка с брат си и още с отсядането им в хотела, на персонала му направило впечатление, че се държат неадекватно.

Диана Петкова чистела фоайето на хотела, когато туристът се приближил. Попитала го на английски какво иска. В отговор получила ритник в главата, от който изпаднала в безсъзнание. "Изведнъж виждам същия образ да се придвижва най-спокойно и си се прибира през главния вход", разказва жената.

Насилие в Слънчев бряг
Снимка: bTV

След като е освободен от ареста, шведът е изгонен от хотела, но почивката му продължава още пет дни. Агресивният чужденец тепърва ще бъде търсен, за да бъде разпознат от жертвата си.

Сръбски фенове вилнеят в „Слънчев бряг”, раниха двама полицаи при сбиванеВ мелето има и пострадали граждани, които се притекли на помощ на органите на реда

Чуждестранните туристи са предупредени да внимават по-късно вечер, защото има много пияни.

Хотелиерите искат продажбата на алкохол да се ограничи. "Да се въведе работно време за заведенията за хранене и развлечение", призова Христо Чапкънов от Съюза на собствениците на хотели.

От полицията също признават, че най-проблемни са пияните чужденци. Все пак обаче даже и те били респектирани от униформите.

"Там, където не е осветено, по принцип винаги регистрираме престъпления", признава началникът на несебърската полиция Живко Даскалов.

За спокойствието на туристите вече следят и командировани полицаи. Контролът е по-засилен вечер, когато излизат и патрулите с полицейски кучета.

  • 0
    10
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре