Ще избухне ли нова гангстерска война в Слънчев бряг (ОБЗОР)
Петима бяха арестувани за спречкване в заведение
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 0
    0
Оксижен
Снимка: bTV

Петима души са задържани от полицията в Слънчев бряг, след сигнал за скандал между членове на сенчеста групировка, заради оборот на заведение. Като свидетел се издирва и Божидар Кузманов - Божо Кравата.

Петимата са арестувани пред бар „Оксижен”, за който се твърди, че неформален собственик е Кузманов. В момента той е с мярка за неотклонение „Подписка” след гангстерската престрелка в курорта от юни миналата година. Тогава беше извършено покушение срещу Димитър Желязков – Очите в ресторант "Фор Ю", който се намира на 200 метра от това място.

Задържаха петима в „Слънчев бряг“ по сигнал за скандал между членове на групировкаКонфликтът възникнал заради оборота на бар, съобщиха от полицията. Според източници на bTV спречкването било между Божо Кравата и неговия доскорошен довереник Иван Веждата

След вчерашния инцидент прокуратурата образува бързи досъдебни производства срещу две лица – Иван Терзийски и Лъчезар Николчев.

bTV Репортерите – Сезонът: (Не)закритСтрелбата по Митьо Очите е пресечната точка на куп сюжети в родния ъндърграунд

„Срещу тези две лица се провежда производство, а 5 са задържаните лица и те са задържани с оглед преустановяване евентуален ексцес и най-вече съблюдаване на реда и общественото спокойствие”, обясни прокурор Радост Бошнакова.

Издирват Божо Кравата, за да разкаже за спречкването в „Слънчев бряг“Председателят на районната прокуратура Радост Бошнакова съобщи за bTV, че разследвани за инцидента са неговият доскорошен довереник Иван Терзийски и Лъчезар Николчев

Работи се по версията, че конфликтът бил заради спор как да се разпредели оборотът на заведението. Персоналът се страхува да говори.

Като доказателство има само изкъртена врата. Прокуратурата ще преглежда записи от камери.

Тази вечер изтича 24-часовото задържане на петимата за спречкването от снощи. Ядосани са, тъй като самите те са потърсили помощ на телефон 112.

  • 0
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре