Терзийски: Нито един човек от обкръжението на Росен Ангелов не се обадил да подаде сигнал
„Проверявани са няколко пъти адресите му”, поясни Христо Терзийски.
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 0
    1
Росен Ангелов
Снимка: МВР

„Сигнали от момента на убийството до момента, в който намерихме тялото на Росен Ангелов, получавахме само от случайни граждани. Нито един човек от блока в кв. „Дружба”, където е живял дълго време, нито от сервиза, в който е работил дълго време, нито от местата, които е посещавал – нито един човек не се обади да каже, че го е познавал този Росен”, заяви Христо Терзийски по време на извънреден брифинг след убийството на бизнесмена Петър Христов в центъра на София днес.

Тялото на Росен Ангелов беше намерено вчера. По първоначални данни той се е самоубил.

„Проверявани са няколко пъти адресите му на територията на Добрич, на територията на второ районно управление на СДВР и адреси в Своге”, поясни Терзийски.

По думите му тези проверки за извършвани след като Росен Ангелов е бил обявен за издирване преди осем години.

Росен Ангелов се заканвал на мъжа на Кети Кюхова, дъщеря ѝ също знаела за връзката имПо думите на ключов свидетел Ангелов е бил лудо влюбен в жертвата си Кети Кюхова

„Аз съм изключително възмутен, че се дава трибуна на човек, който е работил с него. Той знае, че това е човек с присъда, обявен за издирване, и вижда жена, която е убита. И прави логична връзка между убитата. И не подава никаква информация, към който и да е орган”, каза още Терзийски.

Той не поясни дали кметът на Луково е бил наясно, че в селото живее Росен Ангелов.

Терзийски заяви още, че е назначена експертиза на гилзите, открити до тялото на Ангелов и тези от шесторното убийство в Нови Искър, но „по външни признаци” отговаряли едни на други.

  • 0
    1
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре