Росен Ангелов се заканвал на мъжа на Кети Кюхова, дъщеря ѝ също знаела за връзката им
По думите на ключов свидетел Ангелов е бил лудо влюбен в жертвата си Кети Кюхова
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 2
  • 1
    6
Росен Ангелов
Снимка: МВР

Откритият мъртъв Росен Ангелов, който в последните дни беше издирван за тежкото шесторно убийство в Нови Искър, се заканвал на мъжа на една от жертвите Кети Кюхова – Неделчо. Дъщерята на Кети, която също е сред жертвите, знаела за връзката на майка ѝ с престъпника.

Това разказа пред bTV ключов свидетел по случая – последният работодател на Росен Ангелов.

След разговора му с репортера Мариета Николаева, тялото на Росен Ангелов беше открито в изоставена постройка, близо до къщата, в която се е укривал в село Луково. Той не скри, че се притеснява за живота си.

Росен Ангелов – хитър, въоръжен и опасен (ОБЗОР)Издирването на обвинения в шесторното убийство в Нови Искър продължава

Ангелов и Кети Кюхова се запознали на спирка в Нови Искър. Любовта им продължила до ноември, но след това се скарали. „Стана особен, съвсем различен човек”, казва Драгомир пред камерата ни.

По думите му Ангелов е бил лудо влюбен в жертвата си Кети Кюхова. Той се заканвал на мъжа ѝ Неделчо, с което живеели на семейни начала. „Говореше, че мъжът ѝ я тормозел, напивал се всеки ден. Заканваше се, че ще се разправя с него”, спомня си Драгомир.

Имало индикации, че Росен Ангелов е бил в Чуждестранния легионЗа Красимир Каракачанов не е патриотично Северозападът да иска присъединяване към Румъния заради корупцията

Ангелов бил изключително добре подготвен физически – всеки ден изминавал 20 км пеша от вилата си в Луково до мястото, на което работел. Ходел с голяма раница и малка чанта и винаги въоръжен.

Често стрелял във въздуха. Според Драгомир бил добър, подготвен стрелец.

Според Драгомир е възможно Росен Ангелов да е убил шестима души.

  • 1
    6
Още по темата
2 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре