Роднините на убития в Нови Искър Боби Иванов: Не ни позволиха да видим тялото
Сред жертвите можеше да има още едно момче – Тони, но той се отказал в последния момент да празнува с разстреляното семейство
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 3
    2
убийство в Нови Искър, майка и баба на Боби Иванов

Майката и бабата на един от шестимата убити в Нови Искър навръх Нова година – 18-годишният Боби Иванов, все още не са виждали тялото му, от полицията не им дават и почти никаква информация. Те обявиха това пред bTV.

Разследващите изключват версията за самоубийство при трагедията в Нови Искър (ОБЗОР)Все още оръжие от престъплението не е открито, проверяват дейността на убития Неделчо Юнаков, за когото има данни, че се е занимавал с „кухи” фирми за източване на ДДС

Боби е приятел е на Нанси, дъщерята на Кети Кюхова. Роднините му го чули за последно към 18 ч. на 31 декември. Опитали да се свържат с него след 00 ч. на 1 януари, но телефонът бил изключен след няколко сигнала свободно. Предполагам, че убиецът го е затварял, смята майката на убитото момче Стефана Елисаветова.

боби иванов, Нови Искър, убийство

Неговата баба – Корнелия Цвеева, разказа, че Боби щял да празнува със свои съученици, но в последния момент решил да остане с приятелката си Нанси, защото нея не я пускали да празнува с приятели. Нашият решил да празнува с Нанси и това го е погубило, коментира бабата на момчето.

Сред жертвите можеше да има още едно момче – Тони, но в последния момент баща му отишъл на работа и той останал при баба си.

Психиатър: Трагедията в Нови Искър е убийство от страстБлизките на убития Боби Иванов го виждат за последно на 31 декември

Според роднините на Боби причината за жестокото убийство е фактът, че Кети Кюхова и мъжът до нея – Неделчо Юнаков, са се забъркали в нещо, а убитите младежи са невинна жертва на обстоятелствата.

Вижте повече във видеото:

  • 3
    2
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре