Пияни поляци пребиха българин заради забележка
Не им разрешил да карат чуждо колело без разрешение
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 1
  • 0
    5
Бензиностанция в Цар Калоян
Снимка: bTV

Пореден инцидент с чуждестранни туристи разбуни духовете у нас след нападенията срещу камериерка и персонала на заведение в Слънчев бряг. В случая обаче става дума за агресия на бензиностанция в Цар Калоян.

Туристите се връщали от Слънчев бряг, като автобусът им спрял на бензиностанция. Двама от пътниците – млад мъж на 25 години и момче на 17 се скарали със служител заради забележка, че без разрешение карат колело на собственичката.

Поляците нападнали работника и го пребили.

Шведът, ритнал камериерка в Слънчев бряг, остава в арестаСундберг е готов да обезщети пострадалата, като размерът на паричната сума ще бъде определен от съда

Мъжът е със счупен нос. Екипът ни го откри в дома му, но той и близките му не пожелаха да коментират случая.

Двамата поляци са задържани, по случая е образувано бързо производство. От състоянието на жертвата ще зависи точното обвинение, което ще бъде повдигнато на поляците.

Агресивен германец нападна клиенти и персонал в Слънчев брягЗаведението на крайбрежната алея е част от алкохолните турове

„Съжаляват за това, което се е случило. Притеснени са, а и те казват, че са употребили алкохол по време на пътуването”, посочи Северина Монева от Районна прокуратура-Разград.

Собствениците на заведението и близките на пострадалия мъж обмислят да заведат дела срещу нападателите.

  • 0
    5
Още по темата
1 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре