Обраха жилището на Нешка Робева
Крадците не са взели ценни в материално изражение вещи, но сред тях били неща с голяма сантиментална стойност
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 0
    6
Нешка Робева
Снимка: EPA

Крадци обраха жилището на бившия национален треньор по художествена гимнастика Нешка Робева в центъра на София. Обирът е станал преди ден.

Според обяснението на Робева крадците са успели да отключат вратата на дома ѝ, за да влязат.

Те не са взели ценни в материално изражение вещи, но сред тях били неща с голяма сантиментална стойност.

„Не се чувствам като жертва( …) По-лошо е усещането, че не си сам. Не са влезели, когато аз съм била там, но даже се смея – откъде да знам дали не са ми опитали от лютеницата или от хубавите ми домати”, пошегува се със станалото тя.

Вижте още във видеото:

Треньорката е гневна, че случаят е разгласен, въпреки изричната ѝ молба, и разкритикува вътрешния министър Румяна Бъчварова.

„Тя дава оценки на това кой какво е направил, и къде го направил, сега да излезе и да си даде една самооценка – не за Нешка Робева, а за хилядите потърпевши, за тези, на които им крадат бурканите с храна (…) Ето това да обясни, както обясняваше на цяла България коя е Нешка Робева и що трябва да вземе орден, ето сега, ордените (от дома ѝ – б.ред.) ги взеха други хора”, каза още тя и призова крадците да занесат откраднатото в музея на спорта, където му било мястото.

Орденът на Нешка Робева раздели кабинетаПоловината от министрите на днешното заседание на Министерския съвет се обявиха против предложението тя да получи отличието за заслуги в областта на културата

От полицията отказаха коментар, защото по случая е образувано досъдебно производство.

Силата да бъдеш информиран
Снимка: bTV

 

  • 0
    6
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре