Столичната полиция публикува снимки на жена и дете, за които търси информация във връзка с разследването на тежко криминално престъпление.

„Хората, които са ги срещали заедно или по отделно, контактували са с тях, или имат данни за тяхното местопребиваване и придвижване, могат да сигнализират на тел. 112, 02/9820516, 02/9820331или в най-близкото районно управление. Анонимността им е гарантирана”, гласи съобщението на СДВР.

От МВР не обявяват самоличността на жената и детето на снимката.

Едно от тежките престъпления, които разследва полицията в момента, е убийството на дете, чийто труп беше намерен в куфар край Пасарел, както и това на жена, чието тяло беше открито разчленено край Приморско. В неделя стана ясно, че разследващите търсят връзка между двете убийства.

Вероятно убитото дете е русначе, разкриват източници на bTV. Името му е Никита Леонтиев, а майка му Анна е руска гражданка. От полицията преди няколко дни са се свързали с руското консулство в София и са поискали информация за детето.

За момента от МВР не потвърждават връзка между двете лица на разпространените снимки и разследването на тежките убийства.