Музикантът Антон Бояджийски и Николина Попова са простреляните в Пампорово
По първоначална информация става въпрос за убийство и самоубийство
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 2
    0
Антон Бояджийски
Снимка: Facebook

Музикантът Антон Бояджийски и Николина Попова са мъжът и жената, намерени с огнестрелни рани в автомобил снощи в Пампорово.

Николина е работила в банков офис, а Антон е бил музикант и композитор. Преди 2012 г. е живял в София, но след това се преместил в Пловдив.

Телата на мъж и жена са открити с прострелни рани в кола в ПампоровоПо първоначални данни се касае за убийство и последвало самоубийство с пистолет „Макаров“

Телата им бяха открити снощи в „Ауди ТТ”. По първоначална информация става въпрос за убийство и последвало самоубийство с пистолет „Макаров“. Оръжието, което не е законно, е открито в скута на мъжа.

Сигналът за зловещата находка е подаден снощи малко преди полунощ.

Автомобилът е открит на пътното платно от смолянчанин, който пътувал в района. Той спрял, за да предложи помощта си на спрелия автомобил. Така видял, че мъжът и жената са с огнестрелни рани.

Тодор Мелемов веднага подава сигнал към 112.

„Беше на габарити и с включени чистачки. Помислихме, че е закъсал. Видяхме, че има човек и като светнахме, видяхме, че има рана на главата и е окървавена”, разказа Тодор Мелемов.

колата в Пампорово

41-годишната жена е намерена застреляна с два куршума в гърдите и един в главата, а 48-годишният мъж е с една огнестрелна рана в главата.

Двамата са имали фактическо съжителство и са живели в апартамента на Николина в Пловдив.

Блок в Пловдив
Снимка: Емил Кацаров

Пред апартамента има счупена китара. Съседите на двойката разказват, че Антон е бил раздразнителен и избухлив.

Блок в Пловдив
Снимка: Емил Кацаров

Не са чували обаче двамата да се карат и да и имат проблеми.

„Предстои балистична експертиза, за да кажат със сигурност вещите лица дали това е оръжието, с което са произведени изстрелите. Намерени са гилзи, куршуми. В настоящия момент можем да кажем запазени са всички следи”, заяви прокурор Недко Симов.

През целия ден банковият офис, в който е работила жената, остана затворен.

  • 2
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре