Ключов свидетел по случая в Нови Искър: Росен Ангелов беше в състояние да убие шестима
Рецидивистът станал "различен човек" след раздялата си с Кети Кюхова
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 5
  • 5
    6
Добромир
Снимка: bTV

Драгомир е един от хората, които познават най-добре издирваният Росен Ангелов. Работили заедно последната година и половина. Описва го като „много сприхав” и „потаен”.

За последно го видял на 1 януари, денят след убийството. Излъгал, че брат му е починал и отива на погребение. Иначе изглеждал „нормален”.

Росен Ангелов споделил и за връзката си с Кети Кюхова. Запознали се на спирка в Нови Искър. Любовта им продължила до ноември. „Откакто се скараха последния месец почна да стана особен”, споделя Драгомир. Ангелов и Кюхова продължили да си пишат, но станал „съвсем различен човек”.

Росен Ангелов се е самоубилИздирваният за убийството в Нови Искър се е прострелял в главата

Способен ли е обаче да убие шестима души? „Според мен, да”.

Ангелов тренирал всеки ден, поддържал изключителна форма и бил много издръжлив: „Обяснявал ми е в легиона какви тренировки са правили (…) Беше набит, трениран, много издръжлив. На ден изминавал до 20 километра пеша”.

Винаги ходел с раница, в която си носел дрехи. Не се разделял и с пистолета си, бил отличен стрелец.

Драгомир е човекът, който съдейства на полицията и ги води до вилата в Луково, малко след като разследващите установяват, че той е автор на шесторното убийство. Според свидетеля, Ангелов е избягал, след като униформени влезли в друга къща наблизо.

Срещнахме се с него преди информацията за откритото тяло на прострелял се мъж. Драгомир не криеше, че се притеснява за живота си.

Гледайте пълния му разказ утре в "Тази сутрин"

  • 5
    6
Още по темата
5 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре