Издирват Божо Кравата, за да разкаже за спречкването в „Слънчев бряг“
Председателят на районната прокуратура Радост Бошнакова съобщи за bTV, че разследвани за инцидента са неговият доскорошен довереник Иван Терзийски и Лъчезар Николчев
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 0
    0
Божидар Георгиев – Божо Кравата
Снимка: bTV

Полицията издирва Божидар Кузманов – Божо Кравата, за да го призове за свидетел на снощния скандал в „Слънчев бряг“, предаде кореспондентът на bTV.

Снощи петима души бяха задържани от полицията в курорта след сигнал за скандал между членове на сенчеста групировка. Арестът беше извършен пред заведението „Оксижен“, за което се смята, че е на Кузманов.

Задържаха петима в „Слънчев бряг“ по сигнал за скандал между членове на групировкаКонфликтът възникнал заради оборота на бар, съобщиха от полицията. Според източници на bTV спречкването било между Божо Кравата и неговия доскорошен довереник Иван Веждата

Официално той е с мярка за неотклонение „Подписка“ след престрелката в курорта от юни миналата година, в която беше ранен Димитър Желязков – Митьо Очите. Тя стана на 200 метра от бар „Оксижен“.

Оксижен
Снимка: bTV

Според източници на bTV спорът и спречкването са станали между Кузманов и неговия доскорошен довереник Иван Терзийски, известен като Иван Веждата.

Председателят на районната прокуратура Радост Бошнакова съобщи за bTV, че разследвани за инцидента са Терзийски и Лъчезар Николчев.

Радост Бошнакова
Радост Бошнакова Снимка: bTV

Сигналът за скандала е бил подаден на спешния телефон 112 от Терзийски, а Божидар Кузманов е избягал през това време.

Терзийски и Николчев се разследват за унищожаване и увреждане на чужда собственост.

  • 0
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре