Бургаската прокуратура протестира домашния арест на директора, обвинен в блудство
Обвинението счита, че най-адекватната мярка за неотклонение ще е "задържане под стража"
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 0
    0
Ново Паничарево

Районна прокуратура - Бургас протестира определената от съда мярка за неотклонение "домашен арест" спрямо училищния директор Христо Радев, обвинен в блудствени действия спрямо непълнолетно момиче. Държавното обвинение счита, че най-адекватната мярка за неотклонение ще е "задържане под стража". Това съобщиха от прокуратурата.

Искането за изменение на мярката спрямо 58-годишния педагог вече е внесено в съда. Делото е насрочено за 14:30 часа днес.

Протест в училището в Ново Паничарево, чийто директор е обвинен в блудствоРодителите на ученичката спираха други деца да влязат в час

Припомняме, че Радев бе задържан, след като родителите на ученичка се оплакаха от него. Твърденията им са, че в училището на село Ново Паничарево, община Приморско, директорът е извършил действия с цел да възбуди и удовлетвори половите си желания.

Директорът, обвинен в блудство, остава под домашен арестПрокуратурата искаше постоянно задържане. Според защитата всичко е добре планирана манипулация

От своя страна на заседанието за гледане на първоначалната му мярка за неотклонение педагогът каза, че обвиненията са скалъпени, тъй като има стара вражда с три ромски фамилии. Адвокатът му тогава заяви, че по делото има два аудиозаписа, но се чуват само женски гласове и липсва и експертиза на тези записи.

  • 0
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре