Битият Иво Никодимов: Най-вероятно става въпрос за абсолютно хулиганска проява
Журналистът е в реанимацията на ВМА
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 0
    0
Иво Никодимов
Снимка: БНТ

Това, което ме притеснява, е, че най-вероятно става въпрос за абсолютно хулиганска проява, ако има нещо общо с работата ми, ще има своето обяснение. Когато биеш, просто защото мразиш успелия, бедния, недобре облечения, хората с голи глави – тогава вече положението е страшно. По този начин журналистът от БНТ Иво Никодимов коментира нападението в Борисовата градина, при което пострада сериозно вчера.

По думите му минути преди 15:00 часа той слязъл от тролея и влязъл в основна алея на парка, когато три момчета изскочили от храстите и започнали да го бият. „Само юмруци, няма вербална комуникация”, подчерта журналистът.

Трима нападнаха журналиста от БНТ Иво Никодимов (ОБНОВЕНА)Мъжете са избягали веднага, пострадалият е в болница с наранявания по лицето

Според него нападателите са 20 до 22-годишни момчета над 1,80 м, „нормално поддържани спортни натури” с добро облекло. Те се разбягали, когато и друг минувач се оказал на мястото на боя. Там няма камери, но би трябвало видеонаблюдението да покрива пътищата, по които се стига до тази част на алеята.

„Снощи сме разгледали около 4000 снимки, днес ще продължим. Това е търсене на игла в купа сено, надяват се, че някой от извършителите ще има криминална регистрация”, отбеляза Никодимов.

Той е на системи в реанимацията на ВМА, предстоят му операции.

  • 0
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре