Бащата на прегазения 6-годишен Петьо: Не вярвам в правосъдието, но има Господ
Цветан Пъков, който прегази детето преди 3 години, ще излезе предсрочно от затвора
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 3
    0
Петър Гевечанов

Софийският градски съд пусна предсрочно от затвора мъжа, който преди 3 години прегази с джипа си 6-годишния Петьо от Панагюрище.

Убиецът на 6-годишния Петьо от Панагюрище може да излезе от затвора предсрочноСъдът пусна Цветан Пъков, но решението ще бъде обжалвано

Само преди ден бащата на Петьо има повод отново да се усмихне. Ражда му се син. А днес отново помръква. Научава новината за освобождаването на Цветан Пъков от съпругата си, която още е в родилното.

„То това са законите в България… 4 години. От 6 на 4 години му паднаха присъдата! Сега ще го пуснат по-рано. През останалото време си е бил по клубовете и дискотеките. Но има Господ, това е. Господ вижда и ще го накаже”, казва през сълзи Петър Гевечанов. Бащата не вярва в правосъдието.

„Не, за секунда дори не съм повярвал! Той постоянно си е тук със семейството. Него го пускат, а нашето дете ще си гние в земята. Не съжалява със сигурност за това, което извърши”, казва още бащата на Петьо.

Датата 14 април 2015 г. ще остане черна за семейството – тогава Пъков буквално помита детето с джипа си.

Близо 3 години след инцидента за 6-годишния Петьо остана да напомня само паметната плоча и пано, на което е изобразено ангелче и надписа: „Спрете се, убийци на деца!”

Сега Петър и съпругата му си обещават добро бъдеще на новородения им син, който е кръстен Божидар.

Виновният шофьор е изтърпял малко над 3 години и 6 месеца от наказанието, остават му 5 месеца. В съда днес запази мълчание.

  • 3
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре