Извънредно заседание на Министерския съвет и изключително висок зрителски интерес предизвика  рубриката „Чети етикета“ по темата за дупките по пътищата този понеделник. Това стана причина Биляна Гавазова и екипът на „Тази сутрин“ да подготви ново издание на темата.  

Потребителската рубрика, посветена на разбитите пътища, ще разгледа в детайл каква е причината ремонтите да са нетрайни и има ли какво да се направи, за да се подобри качеството. Зрителите на bTV ще видят този петък в „Тази сутрин“ какъв е състава на материала, с който се запълват дупките и колко струва това на данъкоплатците.

Това е поредният случай, в който темите на Биляна Гавазова предизвикват силни обществени дебати. През май миналата година премиерът Бойко Борисов свика извънредно заседание на Министерския съвет след като „Чети етикета“ постави в обществения фокус  темата за двойния стандарт на храните в България и Европа.

От началото на годината екипът на първата по рода си потребителска рубрика в българския ефир направи още една стъпка в посока да бъде полезен на зрителите на bTV . „Чети етикета“ посвещава едно издание в месеца на сигналите на зрителите от платформата за потребителско съдържание „Аз, репортерът”.  

Чети етикета с Биляна Гавазова” е потребителската рубрика на „Тази сутрин“ по bTV, която представя в дълбочина актуални теми за качеството на стоки и услуги, условията на пазара на труда, социални и образователни проблеми. Рубриката се ползва с висока степен на доверие и за кратко време се превърна в запазеното място в българския ефир за защита правата на потребителите.