Жени Калканджиева имала фирма със съпруга на Гинка Върбакова
„ММС Ентъртейнмънт” е била създадена за един от конкурсите Мис България, но така и не е заработила
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 1
    6
Жени Калканджиева

Жени Калканджиева е имала фирма със съпруга на Гинка Върбакова Славчо Върбаков.

Коя е Гинка Върбакова, която купува активите на ЧЕЗ?По неофициална и непотвърдена информация сделката е на стойност 320 млн. евро

Калканджиева посочи, че не познава собственикът на компанията „Инерком”, а съпруга й Славчо Върбаков е виждала пет-шест пъти. Фирмата се е казвала „ММС Ентъртейнмънт” и по думите на бившата Мис България така и не е заработила.

„Инерком”: Подписахме сделката за продажбата на ЧЕЗ днесОсъзнаваме обществената значимост на бизнеса, който ще придобием, посочи собственикът на компанията Гинка Върбакова

„Фирмата така и не заработи, сетих се, че я имам и трябва да я закрия. Навремето партньорка от „Визаж” ми го представи Славчо 2004 или 2002 година. Направихме фирмата за една Мис България за телефония и гласувания. Тогава мислех конкурсът да не е с жури, а с гласувания по телефона. Те трябваше да поемат телефонията, но се оказва, че номерът с гласуването не работи”, коментира тя.

По думите й го е виждала няколко пъти, но са се отказали и заработили с външна фирма. „Тогава май се занимаваше с обаждания и гласуване по телефони”, добави тя.

Повече за бизнеса и равносметката й като жена на 43 години вижте във видеото:

  • 1
    6
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре