Започва дезинфекция на наводнените райони в Бургаско
Готов е списъкът със семействата, на които община Бургас ще помогне за възстановяване на домовете
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 0
    0
Бургаско, потоп

Започва дезинфекция на наводнените миналата седмица райони в Бургаско. Тя започва в 8 ч., осигурили сме четири екипа, каза за bTV кметът на Бургас Димитър Николов.

Дезинфекция ще се извършва във вътрешни помещения, дворове, улици и местата, където в момента се изхвърлят отпадъците, трябва да бъдат събрани и труповете на животни, уточни Николов.

Ден на траур в община Камено в памет на жертвите на потопа в БургаскоДен на траур е в община Камено, властта вини проливните дъждове

Възстановителните дейности след потопа продължиха с пълна сила през почивните дни. Екипите бяха концентрирани главно върху отводняването, почистването и неотложното възстановяване на повредената инфраструктура.

Работи се по възстановяване на пътя Бургас – Средец, каза управителят на Бургаска област Вълчо Чолаков. Той благодари на доброволците, които се включиха във възстановяването на наводнените райони.

Започна описването на щетите от наводнението в БургаскоВъзобновиха издирването на изчезналата жена от село Черни връх

Издирването на изчезналата жена от Черни връх не дало резултат. Състоянието на мъжа й, който беше откаран в болница с инсулт, се подобрява, каза още областният управител.  

Готов е списъкът със семействата, на които община Бургас ще помогне със строителни материали за ремонт на домовете и за нова бяла техника.

  • 0
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре