Започнаха предварителните кастинги за третия сезон на „Мастършеф” по bTV. Най-популярното шоу за откриване на кулинарни таланти събра днес първите желаещи да станат гладиатори в кухнята.

Ваня Мострова идва от Цалапица и е подготвила ястие с патриотична визия. „В момента правя ориз с ринг. Оризът ще е в три цвята - бяло, зелено и червено, и отгоре ще има три скаридки”, казва тя.

Кандидатите за третия сезон на „Мастършеф” идват от цялата страна и чужбина. Те имат различни професии, но ги обединява любовта към готвенето. Християн Драгнев е избрал от зрител да се превърне в претендент за „Мастършеф”.

Той заявява, че отдавна е фен на предаването. „Първи сезон - не успях, втори сезон - гледах тъжно по телевизията, и най-накрая казах - трети сезон, няма начин вече, хвърляме се в дълбините”, категоричен е той. Драгнев ще сготви интерпретация на винена кавърма.

Най-добрите ястия и техните създатели ще продължат в следващите кръгове от надпреварата за „Мастършеф”.

Това е предварителен кастинг, всички желаещи се явяват със солено ястие и на базата на това кулинарните ни експерти ще решат дали те ще се явят пред журито, коментира Илия Бакърджиев

Ако сте събрали смелост да участвате в третия сезон на „Мастършеф”, запишете се за участие в официалния сайт masterchef.btv.bg.