Захари Боянов – момчето, което пребиха заради кражба от кафе автомат
Той живее в социален дом и от там казват, че е трудно дете, което и друг път е крало
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 0
    0
Захари Боянов
Снимка: bTV

Захари Боянов – това е момчето, което беше пребито с метална бухалка в Гоце Делчев. Причината за това била, че младежът откраднал пари от кафе автомат.

Родителите на Захари са разделени, а самият той живее в социален дом.

От там казват, че е трудно дете и друг път е крал пари от кафе автомати, а после отричал да извършвал това – въпреки че имало записи от камери.

При една от последните кражби директорът на дома покрил щетите и върнал откраднатите 37 лв. Наскоро обаче имало и други случаи на кражба – от цигари до лаптоп.

„Това това не го отричам, може и да е крал, не знам вече... Все пак каквото и да е направил, си има закони, не по тоя начин… Аз, като родител, нямам право да си посегна на детето”, каза майката на Захари пред камерата ни.

Захари Боянов
Снимка: bTV

Пред bТV самият Захари разказа, че нападателят му го е бил 3-4 минути с метална палка и е опитвал да го удари по главата, но той се защитавал и затова е получил наранявания по ръцете.

Всъщност фрактури на двете ръце и наранявания в гръдния кош е предварителната диагноза. Повторният преглед показва само натъртване и синини.

Мъжът, счупил двете ръце на дете в Гоце Делчев, получи обвинениеЗа момента то е за нанасяне на средна телесна повреда, но към него може да се прибави и обвинение за отвличане

Прокуратурата установи и кой го е бил –местен бизнесмен, който има автомати за кафе в Гоце Делчев, и му повдигна обвинение за нанасяне на средна телесна повреда. Възможно е обаче това обвинени е да бъде смекчено, но към него да се прибави и второ – за отвличане.

  • 0
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре