Владислав Горанов: Антон Тодоров си направи дебелашка шега
„Ако гледаме буквално думите, заплаха имаше, но ако ги гледаме в контекста и смисъла, който е искал да вложи Тодоров, не го разбирам така”, коментира финансовият министър
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 1
  • 6
    11
Владислав Горанов
Снимка: Ладислав Цветков

Депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров си направи дебелашка шега в разговора с телевизионния водещ Виктор Николаев. Това коментира в предаването „Тази сутрин” по bTV финансовият министър Владислав Горанов.

„Беше малко извън контекста на разговора и се получи неразбиране на това, което е искал да каже Тодоров. Той има много цветист език и го използва във всякакви ситуации. Не може да му се отрече, че понякога е доста оригинален, но в случая не уцели нито мястото, нито начина, по който да се пошегува с Виктор Николаев”, отбеляза Горанов.

„Ако гледаме буквално думите, заплаха имаше, но ако ги гледаме в контекста и смисъла, който е искал да вложи Антон Тодоров, не го разбирам така. Той е един изключително ерудиран мъж и не би си позволил в ефир да изкаже такава заплаха. Подобни заплахи не се правят в ефир”, отбеляза министърът.

Заплахи към водещия Виктор Николаев: Внимавайте, вашата колежка вече я нямаАнтон Тодоров от ГЕРБ обясни на журналиста как може „да си изяде хляба”, а вицепремиерът Валери Симеонов каза, че и за него може да се изработи един „Викторгейт”

По думите му така или иначе позицията на Антон Тодоров е неприемлива. „Не може да искате от мен да го защитавам”, подчерта Горанов.

Министърът отбеляза, че той, както и ГЕРБ, се разграничават от поведението му в ефира.

Антон Тодоров остава като народен представител от гражданската квота на ГЕРБ, категоричен беше Горанов. „В българския парламент има хора с обвинения, които стоят, ние говорим дали острият език и неуместните шеги на Тодоров трябва да го извадят от политиката. Дайте да се държим сериозно”, призова Горанов.

Антон Тодоров: Не ме разбрахте правилно, но извинявайте все пакДепутатът заяви, че поднася извинението си заради своя „култ към свободата”

„Не съм нито морален стожер в партията, нито в правителството”, отбеляза Горанов, който каза, че е бил учуден от нагнетяването на напрежението по темата.

Владислав Горанов
Снимка: Ладислав Цветков

Разговорът на Николаев с вицепремиера Валери Симеонов пък му се е сторил още по-безобиден от този с Антон Тодоров. Впоследствие реакцията на Симеонов е по-острата, каза Горанов.

„Той вероятно има своите аргументи, но няма навика да се отчита пред мен”, посочи министърът.

  • 6
    11
Още по темата
1 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре