Валери Симеонов: Триумфът на Бойко Борисов е външната политика
По думите му хотелиерският бранш също е подкрепил нощните проверки в дискотеките в „Слънчев бряг”
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 1
  • 19
    7
Валери Симеонов
Снимка: Ладислав Цветков

Не съм ласкател, но триумфът на Бойко Борисов е външната политика. Това обяви в предаването „Тази сутрин” вицепремиерът Валери Симеонов.

Той отчете и много други успехи за 100-те дни управление на кабинета „Борисво 3” – увеличение на пенсиите, административни облекчения, механизъм за задържане на децата в училище, чисто море и др.

Бойко Борисов: Валери Симеонов действа в рамките на закона Законът не позволява след 23 ч. да има шум, има десетки жалби срещу заведенията, каза премиерът

Относно проверките за шума по курортите на морето той заяви, че 27 години в туризма са създавани порочни зависимости и едва 5,6 % от хората, които посещават курорта „Слънчев бряг” отиват там, за да се забавляват. Останалите 94 % били семейства с деца.

По думите му хотелиерският бранш също е подкрепил нощните проверки в дискотеките в „Слънчев бряг”. Получил е и много благодарствени писма.

По повод освиркванията и карикатурите заради проверките, които лично направи по дискотеките в курорта, той каза: „Значи съм си свършил работата”.   

Николина Ангелкова: Проблеми със заведенията в „Слънчев бряг” нямаВицепремиерът, отговарящ за туризма Валери Симеонов се закани наскоро на дискотеките в курорта заради шума

Симеонов отрече да е в конфликт с министъра на туризма Николина Ангелкова.

  • 19
    7
Още по темата
1 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре