Валентин Радев: Повече няма да даваме информация за отвлечения Адриан
Трябва да се спазва хигиена в разследването, допълни главният секретар на МВР Младен Маринов
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 0
    0
отвлечен, Адриан Златев
Снимка: bTV

Няма да даваме повече информация за отвлечения Адриан Златков, за да не се пречи на разследването. Това обяви на брифинг в МВР вътрешният министър Валентин Радев.

„Трябва да се спазва хигиена в разследването, защото има заложник. Целта е да запазим здравето и живота му”, допълни главният секретар на МВР Младен Маринов.

Той уточни, че психолози работят с близките на отвлечения мъж.

„Нямаме преки свидетели за насилствени действия спрямо изчезналия. Работим по всички версии”, коментира още Младен Маринов.

До момента все още няма информация за поискан откуп от страна на похитителите, както и кои са те.

Главният прокурор Сотир Цацаров коментира, че се работи по всички възможни версии – не само за отвличане. Той не вярва да има възраждане на жестоката банда на „Наглите”, които отвличаха допреди няколко години.

25-годишният Адриан Златков изчезна вчера сутринта. Близо до дома на семейството му в село Герман беше намерена празната му кола, с телефона и личите му документи вътре.

Все още не е искан откуп за отвлечения син на собственик на автокъщаТова обяви бащата Тони Златков, той потвърди, че Адриан Златков е отвлечен

Тази сутрин баща му Тони Златков потвърди, че става въпрос за отвличане. Не знае кои са похитителите и какви са мотивите им. Твърди, че никой не се е свързал с него, не е искан откуп.

  • 0
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре