В ареста остава един от задържаните младежи за убийството в Русенско
Двама 17-годишни бяха обвинени за убийството на таксиметров шофьор
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 0
    0
17-годишни, задържани
Снимка: bTV

Окръжния съд в Русе  остави за постоянно в ареста единия от 17-годишните младежи, обвинени в убийството на таксиметровия шофьор в русенското село Николово.

Задържани са двама 17-годишни за убийството на таксиметров шофьор в Русенско59-годишният шофьор беше намушкан смъртоносно няколко пъти в гърба

Разглеждането на мерките за неотклонение продължи повече от четири часа и половина, за втория обвиняем решението ще бъде взето утре.

Въпреки че са обвинени в съучастие в грабеж и убийство, мерките им се гледат поотделно. Пред съда единият от обвиняемите – Деян, заяви, че са извършили деянието под влияние на много наркотици, смесени с алкохол и марихуана, и няма ясен спомен.

Според обвинението той и Николай са планирали предварително действията си , като са взели ножове и тиксо да вържат жертвата си.

Съдът решава дали да остави в ареста младежите, обвинени в убийство на таксиметров шофьорЕдиният заяви, че са действали под влияние на наркотици

Съдът остави Деян за постоянно в ареста, а защитниците на Николай поискаха да му бъде назначена психиатрична експертиза. Според адвокатите младежът е бил във временна невменяемост заради употребата на наркотици и алкохол, в комбинация с тежко заболяване, и няма спомен за случилото се.

  • 0
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре